Week van het kalfsvlees 2025

Week van het kalfsvlees: 20 tot en met 26 oktober 2025

Nieuws

|

19 September 2025

Van een snelle weekdagmaaltijd tot een verfijnd diner, kalfsvlees is een veelzijdige speler in de keuken.

Van 20 tot en met 26 oktober 2025 zet VLAM dit in de kijker tijdens de Week van het kalfsvlees.

Tijdens deze week inspireren we de consument om te genieten van dit vlees en moedigen we hem aan om hierbij voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol kalfsvlees, geproduceerd door lokale vakmensen.

De Week van het kalfsvlees krijgt heel wat zichtbaarheid op de winkelvloer.

Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht!

Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media.

Kalfsvlees van bij ons

Kalfsvlees kent heel wat variatie, van stoofpotje tot kalfslapje. Kies hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je bovendien de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten te appreciëren.

Affiche week van het kalfsvlees 2025