Week van de steak-friet 2025

Week van de steak-friet: 3 tot en met 10 oktober 2025

Nieuws

|

19 September 2025

Een perfect gebakken stukje rundvlees van bij ons, knapperige gouden frietjes en een heerlijk, frisse salade. Belgischer kan het bijna niet.

Van 3 tot en met 10 oktober 2025 zet VLAM voor de negende keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de steak-friet.

Tijdens deze week inspireren we de consument om met familie en vrienden te genieten van deze nationale trots en moedigen we hem aan om hierbij voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol rundvlees, geproduceerd door lokale vakmensen.

De Week van de steak-friet krijgt heel wat zichtbaarheid op de winkelvloer. Ook op de nationale radiozenders zal onze nieuwe spot te horen zijn.

Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht!

Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media.

Rundvlees van bij ons

Bij het serveren van een heerlijke steak-friet kan een sappig stukje rundvlees niet ontbreken. Kies hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je bovendien de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten te appreciëren.

Affiche week van de steak friet 2025