Witloof gevuld met gehakt en champignons met kruidige aardappelen

Vier de Week van het Witloof in jouw verswinkel!

Groenten en fruit

|

Campagne in Vlaanderen

|

17/01/2024 - 07/02/2024

Show Some Loof

Van 1 tot en met 7 februari zetten we ons weer 100% in voor de Week van het Witloof! We zetten deze Belgische groente extra in de schijnwerpers en steunen zo onze lokale telers. Dankzij hun toewijding en vakmanschap kunnen wij blijven genieten van deze waardevolle Belgische groente, die een onmisbaar onderdeel is van ons culinair erfgoed.

Download hieronder de nieuwste affiches van VLAM en ontvang een receptenboekje vol heerlijke witloofgerechten. Met deze affiches willen we niet alleen witloof promoten, maar ook laten zien dat je er meer mee kunt doen dan alleen witloof met ham en kaas.

Hang de affiche op en deel het receptenboekje uit in jouw verswinkel om lokale telers te ondersteunen en jouw klanten te inspireren.

Dankzij de QR-code onderaan de affiche komen jouw klanten direct bij het recept terecht. Handig, toch? Zo promoot je niet alleen witloof, maar geef je meteen inspiratie mee om creatief aan de slag te gaan met deze veelzijdige groente.

Geef de affiche een prominente plek in je etalage of bij je winkeltoog, zodat deze zeker opvalt en klanten de kans hebben om de QR-code te scannen.

Als partner speel jij een essentiële rol in het succes van deze campagne. Communiceer actief over de Week van het Witloof en laat met de recepten zien dat witloof talloze combinatiemogelijkheden biedt, waaronder ingrediënten die in jouw winkel te vinden zijn.

Wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen maken we van de Week van het Witloof een groot succes!

Hier moet je zijn voor de affiche en recepten

Download hier de affiche en het receptenboekje