Buurstuper.be - Studio Dann

VLAM ging op inspiratietoer met Buurtsuper op zoek naar Lekker van bij ons ambassadeurs

Nieuws

|

26 juni 2023

 Een sterke selectie van lokale producten, daar wordt elke zaak beter van. Maar waar vind je de juiste partner om die samenwerking op poten te zetten? Met een inspiratietour langs vijf producenten, buurtsupers en speciaalzaken wil Buurtsuper ondernemers inspireren. VLAM trok mee op pad en leerde verschillende gezichten achter delicatessezaken, kaasmakers en supermarktuitbaters kennen.

Gedurende de inspiratietour werden we meegenomen op een boeiende rondreis langs verschillende lokale ambassadeurs in Vlaams-Brabant. Deelnemers konden kennismaken met succesvolle ondernemingen en creatieve oplossingen. De tour gaf deelnemers een kans om te leren van de ervaringen van andere ondernemers en om waardevolle inzichten op te doen die ze kunnen toepassen in hun eigen bedrijfsvoering.

Naast het verkennen van de verschillende winkels, kregen de deelnemers de kans om te netwerken met andere ondernemers en professionals uit de supermarktindustrie. Deze inspiratietour was een waardevolle gelegenheid om kennis uit te wisselen, best practices te delen en potentiële samenwerkingen te verkennen. Dat we nu zo’n 40 ondernemingen ook als trotse ambassadeur Lekker van bij ons mogen verwelkomen maakt van de inspiratietour een wervelend succes.

Op zoek naar Lekker van bij ons ambassadeurs