Tote bag LVBO

Word ambassadeur Lekker van bij ons

Actie

|

21 juni 2022

Kom ik in aanmerking als ambassadeur?

Een ambassadeur 'Lekker van bij ons' is een gepassioneerde ondernemer die fier is op zijn assortiment lokale producten. Je houdt van lekkere, veelzijdige voeding en bent trots op onze eetcultuur. Je verkiest producten van bij ons en je bent een echte vakman of -vrouw. Je geeft voorrang aan kwaliteitsvolle producten. Enkel het beste voor de klant. Je bent steeds op zoek naar innovatie om aan ieders noden en wensen te voldoen. En last but not least, je werkt mee aan een duurzamere samenleving en steunt de lokale economie.

Is dit jouw manier van werken? Dan ben jij de geknipte persoon om de liefde voor lokaal lekkers en je vakmanschap uit te dragen, net als honderden andere ambassadeurs ‘Lekker van bij ons'. Zo help je de voorkeur voor lokale voeding mee te versterken bij alle Vlamingen.

Wat doet een ambassadeur Lekker van bij ons?

In de praktijk betekent je ambassadeurschap dat je de voorkeur geeft aan lokale producten. Wat je ook verkoopt, verwerkt of aanbiedt: producten van bij ons vormen de basis. Dat toon je ook vol trots aan de buitenwereld: met promotiemateriaal* dat we gratis ter beschikking stellen, zet je lokaal lekkers in de kijker.

Als je dat wenst houden we je ook heel het jaar door op de hoogte van alle acties die VLAM organiseert om Lekker van bij ons te promoten.

Wie steunt de ambassadeurs Lekker van bij ons?

Het ambassadeurschap kadert binnen het project ‘Voedsel verbindt boer & burger’. Dit project wil dat de Vlaming meer kiest voor producten van lokale bodem. Om deze voorkeur verder te versterken bij alle Vlamingen, sloeg Vlaams minister van Economie, Landbouw en Voeding Hilde Crevits de handen in elkaar met VLAM, het Departement Landbouw en Visserij en de voedselproductie, -verwerking, handel en horeca. Zo scharen 30 federaties en organisaties zich achter één gemeenschappelijk doel: voeding van eigen bodem onder de aandacht te brengen. Een heus initiatief waarbij we de trots voor producten van eigen bodem willen aanwakkeren bij zowel consumenten als professionelen. Kiezen voor lokaal moet de norm worden. Jouw bedrijf kan daarbij helpen. 

Waar wacht je nog op?

Meld je hieronder gratis aan

Ik word ambassadeur Lekker van bij ons