groentevakman

Word jij de Groente- en fruitambassadeur van 2024?

Logo Groente- en fruitambassadeur

Ben je uitbater van een zelfstandige supermarkt, speciaalzaak of hoevewinkel? Heb je een hart voor groenten en fruit van bij ons? Kies je bewust voor lokale groenten en fruit uit het seizoen? Sta jij altijd klaar om je klanten te adviseren over je vers aanbod en bedenk jij leuke acties en promoties in je winkel? Dan ben jij misschien wel dé Groente- en fruitambassadeur van 2024! Schrijf je hier in en ga lopen met de eer én een mooie prijzenpot. 

Winnaars

De jury kiest de mooiste, creatiefste, origineelste en meest seizoensgebonden fruit- en groenteafdeling in drie categorieën: speciaalzaken, buurtsupermarkten en hoevewinkels. Er worden in totaal drie winnaars gekozen, één per wedstrijdcategorie: buurtsuper, speciaalzaak/marktkraam en hoevewinkel.

Prijzen

Uit de inzendingen worden door de jury 25 finalisten per categorie geselecteerd op basis van het inschrijvingsdossier. Als deelnemer krijg je een individueel rapport van de mystery shoppers voor jouw winkelpunt en een attentie voor je deelname.

Als winnaar krijg je daarbovenop dit mooie prijzenpakket:

  • Waardebon van 1.000 euro voor de aankoop van groente en fruit van bij ons;
  • Aandacht voor je winkel op de media van Buurtsuper.be;
  • Exclusieve schorten van Lekker van bij ons voor jouw team;
  • Promomateriaal om je welverdiende titel extra in de kijker te zetten op het winkelpunt.
  • Een degustatie op de winkelvloer.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Buurtsuper feest op 19 juni 2024. De winnende winkelteams worden door Buurtsuper.be uitgenodigd voor een gezellig en exclusief VIP-event.

Meer informatie en inspiratie

Praktische info
sponsers

De Groentevakman is een initiatief van Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM vzw, gesponsord door Euro Pool Systems.