Show some Loof

Week van het Witloof

Groenten en fruit

|

Campagne in Vlaanderen

|

01/02/2023 - 07/02/2024

Show Some Loof

Van 1 t.e.m. 7 februari vieren we de Week van het Witloof! We zetten deze Belgische groente extra in de spotlights en steunen zo onze lokale telers. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat we volop kunnen blijven genieten van deze Belgische groente, die deel uitmaakt van ons culinair erfgoed.

Hieronder kan je de nieuwste affiches van VLAM downloaden en een receptenboekje met witloof. Met deze affiche willen we niet alleen witloof in de kijker zetten, maar ook bewijzen dat je meer kan doen met witloof dan witloof met ham en kaas.

Door de affiche op te hangen en het receptenboekje uit te delen in jouw winkel ondersteun je de lokale telers én geef je inspiratie aan je klanten. 

Dankzij de QR-code onderaan de poster komen ze trouwens meteen op het recept terecht. Handig toch, zo promoot je witloof en geef je meteen inspiratie mee om met de groente aan de slag te gaan.

Geef de affiche een mooie plek in je etalage of tegen je winkeltoog. Zo valt hij zeker op en hebben je klanten de kans om de QR-code te scannen.

Als partner ben jij een onmisbare schakel om van de campagne een succes te maken. Communiceer zeker mee over de Week van het Witloof en bewijs met de recepten dat witloof heel wat combinatiemogelijkheden heeft: onder andere met ingrediënten die bij jou te vinden zijn.

Graag nog wat meer info? Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

Show some Loof