Campagnebeeld Maand van de lokale voeding

Doe in mei mee aan maand van de lokale voeding

Lekker van bij ons

|

Campagne in Vlaanderen

|

03/04/2023 - 03/04/2050

Mei wordt de maand van de lokale voeding. In deze periode zal de hele voedselketen lokale voeding volop in de kijker zetten. Neemt jouw zaak ook deel? Wij geven jou enkele tips om je zaak op te fleuren en aan de slag te gaan rond dit thema.

Word ambassadeur Lekker van bij ons

Onze voedingsproducten zijn van wereldklasse. Veel consumenten vinden die kwaliteit vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Ons vakmanschap staat garant voor de topkwaliteit van onze lokale producten. Ben jij fier op je assortiment lokale producten en wil je mee je schouders zetten onder de voorkeur voor lokale producten? Word dan ambassadeur Lekker van bij ons en bouw mee aan een community die land- en tuinbouwers, voedingsprofessionals en consumenten met elkaar verbindt.

Als ambassadeur Lekker van bij ons kan je gebruikmaken van gratis promomateriaal zoals een raamsticker, een aluminium ophangbordje en pancartes. Zo geef je al het lekkers van bij ons een speciale en zichtbare plek. Dit promomateriaal is bovendien uitermate geschikt om jouw zaak op te fleuren tijdens de Maand van de lokale voeding. Meer dan 800 ambassadeurs gingen jou voor. Meer info vind je op www.voedselverbindtboerenburger.be.

Logo Ambassadeur Lekker van bij ons

Word ambassadeur Lekker van bij ons

Bedenk een leuke actie ‘van bij ons’ 

De maand van de lokale voeding is de kans bij uitstek om je lokaal assortiment extra in de kijker te zetten! Maak je klant attent op welke producten van bij ons zijn, doe een onweerstaanbare promo of inspireer met recepten en pakketten voor het klaarmaken van Belgische klassiekers, uiteraard in combinatie met een lekker Belgisch bier. Je eigen socialemediakanalen zijn daarnaast een onmisbare partner om jouw lokale producten te doen schitteren. 

Ga een lokale samenwerking aan 

Er zijn verschillende redenen om als speciaalzaak samen te werken met een onderneming uit je buurt. Door elkaar te kennen, kun je goede afspraken maken over logistiek, kwaliteit en prijs. Zo til je jouw eigen gespecialiseerd aanbod naar een hoger niveau en kan je de omzet verhogen. Vertel aan je klanten over die lokale samenwerking én natuurlijk ook je eigen verhaal. Mensen zijn doorgaans geïnteresseerd in het verhaal achter de producten die ze kopen. 

Het oog wil ook wat 

Ga je voluit voor Belgische vlagjes of kies je voor een subtielere aankleding van je aanbod, zoals de affiche ophangen aan je vitrine of door inspirerende recepten te delen met je klanten? Je zaak aankleden in het thema maand van de lokale voeding kan op heel wat manieren en je kan er volledig je eigen stempel op zetten. 

Word Lekker van bij ons ambassadeur

Registreer je gratis via onderstaande link.

Aanmelden als ambassadeur