Bio sla

BioVLAM 2023

Word jij de bio-ambassadeur BioVLAM?

Logo BioVLAM 2023

Passie voor bio

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BioVLAM 2023 in de wacht te slepen.

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?
Ding dan mee naar de BioVLAM-award en word de laureaat van deze prachtige prijs.

De inschrijvingen zijn afgesloten, binnenkort worden de 5 genomineerden bekendgemaakt.

“Een positieve ervaring!”

“Deelnemen aan de BioVLAM is een must voor elke onderneming die duurzaam met landbouw bezig is,” getuigt de winnaar van BioVLAM 2023, Werner van Obberghen van Brouwerij 3 Fonteinen. “Zo was het voor ons de bekroning van een werk van meer dan zeven jaar en met een tiental boeren, academici, collega brouwers en andere afnemers. De verrassing was compleet, gezien de sterke kandidaturen van de andere genomineerden. De weerklank en het respect voor de winnaars in de sector is groot.”   

"De moeilijkheid is niet zozeer het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar het ontsnappen aan oude."

  --J.M. Keynes

Inschrijven

Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooi uithangbord als trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

De BioVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen.