groentevakman

Groentevakman 2023: Praktische info

Voor wie? 

De wedstrijd staat open voor alle zelfstandige supermarkten, groentespeciaalzaken en marktkramers met een passie voor groenten en fruit van bij ons. Of je nu een uitbater van een zelfstandige supermarkt of speciaalzaak bent, schrijf je in en strijd mee voor de titel van groentevakman 2023.

Lees het wedstrijdreglement voor de voorwaarden.

De organisatoren

BoerenbondBuurtsuper.be en VLAM, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta, REO veiling organiseerden ter promotie van groenten al enkele succesvolle edities van de Groentevakman en zetten ook in 2023 de schouders onder de wedstrijd.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor Euro Pool System.

Waarom?

Dagelijks lever jij met je zaak inspanningen om verse, lokale producten in de kijker te zetten. Je hebt een passie voor producten van bij ons en je weet als geen ander dat een uitnodigende versrayon het beste lokmiddel is voor je zaak. Door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag naar lokale producten.

Om jou hiervoor te belonen, wordt de wedstrijd Groentevakman 2023 georganiseerd.

Inschrijven

Schrijf je nu in via het formulier op Groentevakman 2023 voor vrijdag 17 maart 2023 en ga lopen met de eer én mooie prijzenpot! 

Wedstrijdverloop

De wedstrijd bestaat uit drie rondes, waaronder het bezoek van mystery shoppers aan je winkelpunt.

Meer info vind je in het wedstrijdreglement.

Prijzen

Elke deelnemende winkel krijgt een individueel rapport van de mystery shoppers én een bedankje voor hun deelname.

De winnaars van de gouden titel 'Groentevakman 2023' krijgen daarbovenop een mooi prijzenpakket, waaronder media-aandacht en een cheque van 1.000 euro voor de aankoop van groente en fruit van bij ons.

Meer info over de te winnen prijzen vind je hier.

partners

De Groentevakman is een initiatief van Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM vzw, gesponsord door Euro Pool Systems.